Lepo pozdravljeni!

Veseli naju, da ste obiskali najino spletno stran. Morda zgolj po naključju, morda načrtno. Kakorkoli že, ta spletna stran je namenjena igri in igračam.

Izhajava iz prepričanja, da so otroci naša prihodnost in zato je zanje potrebno dobro poskrbeti, torej jim nuditi pogoje za kar se da optimalen razvoj. Igrače pri tem igrajo nadvse pomembno vlogo, še posebej v zgodnjih letih otrokovega življenja. Ravno zaradi tega je tako pomembno, da odrasli posvetimo nekaj pozornosti tudi izbiri igrač, ki so seveda primerne otrokovi starosti.

Na najini spletni strani vam ponujava unikatne igrače, ročne izdelave iz pretežno naravnih materialov. Kvaliteta igrač, njihov otip, vonj in izgled imata zelo pomemben vpliv na otrokov razvoj. Zato je za igrače zelo pomembno, da so narejene iz naravnih materialov.

Poleg tega želiva na teh straneh z vami podeliti tudi določeno znanje pridobljeno predvsem na podlagi lastnih izkušenj s področja vzgoje in igre otrok. Kaj se ve, morda pa vam kdaj pride kakšen vpogled prav, tako kot nama vaša mnenja in odzivi, zato nikar ne odlašajte s kakšnim sporočilom. Rastemo vedno skupaj!

Sonja Jamnik in Gita Mateja de Laat

OBVESTILOObveščam vas, da je trenutno
možno naročilo le igrače Zaspanček,
ki je predobil CE certifikat.
Ostali izdelki so še v procesu certificiranja.
Za več
informacij me kontaktirajte.

Otrok je preteklost v nas. Otroci so naša prihodnost. Da bi počastili svojo preteklost in ustvarili lepšo prihodnost,
v sedanjosti trenutka, s spoštovanjem in ljubeznijo poskrbimo za naše otroke.