Punčka

obvestilo

Obveščam vas, da punčk trenutno ne izdelujem in prodajam, ker sem v procesu certificiranja CE. Ko bo proces zaključen, bo zopet možna prodaja. Za več info me kontaktirajte na 041859446.

V začetku četrtega leta starosti, se v otrokovnotranjosti zgodijo velike spremembe. Do takrat otrok izkuša samega sebe kot eno s svetom. V tem času otrok prvič začne doživljati ločitev med samim sabo in svetom.      Tako se začne oblikovati njegova samo-zavest (zavedanje o samem sebi). Sedaj se začne otrok naslavljati z `jaz´, medtem ko se je prej naslavljal samo s svojim imenom. 

Otrok odkrije, da sam lahko opravlja, dela različne stvari. Pogosto ne dovoli več, da mu odrasli pomagajo. Pogosto se njegov odgovor glasi `ne´, saj otrok želi sam raziskati odnos med njim in svetom.

Otrok te starosti spozna, da so glava, trup, roke in noge del njega samega, in to spoznanje predstavlja precej več kot znati dele telesa imenovati in s prstom nanje pokazati. 

Telo`punčke´ za štiriletnika, je narejeno iz jersey blaga kožne barve, zato je punčka lahko tudi gola. Otrok lahko zelo uživa v preoblačenju punčke. Glava punčke je bolj oblikovana kot pri crkljančku. Roke in noge punčke so trdo napolnjene z volno. 

Lastnosti

Punčke so narejene ročno, pretežno iz naravnih materialov. Telo in glava sta narejena iz jersey blaga kožne barve in polnjena z ovčjo volno. Obraz je poslikan ročno in ima nevtralen izraz.

Punčke so unikatne, v izdelavo pa je vloženo veliko dela in pozornosti. Za izdelavo ene punčke je potrebno 20 ur dela.

Na voljo sta dve velikosti punčk:
Velika punčka - velikost cca. 40 cm za večje otroke
Mala punčka - velikost cca. 30 cm za mlajše otroke

Primerna je za otroke od 4. leta starosti naprej.

Galerija

« nazaj | 1 | 2 | 3 | naprej »

Rok dobave je odvisen od števila naročil, za izdelavo ene punčke pa je potrebno najmanj sedem dni, saj so punčke unikatne in ročno izdelane. Slike so reprezentativne in predstavljajo vrsto punčke.

Otrok je preteklost v nas. Otroci so naša prihodnost. Da bi počastili svojo preteklost in ustvarili lepšo prihodnost,
v sedanjosti trenutka, s spoštovanjem in ljubeznijo poskrbimo za naše otroke.